Compliance Search page stuck on "Loading Search"

Last post 04-15-2014, 7:37 AM by Donsambucci. 4 replies.
Sort Posts: Previous Next
  • Compliance Search page stuck on "Loading Search"
    Posted: 10-12-2011, 11:33 AM

    Hello,

       I'm new to Commvault and still figuring things out. I am troubleshooting a Search issue for a user however when I go to the Compliance Search url,  all it shows is Loading Search... and it stays there and never loads the page.

    I know it is working because my users can get to it but it doesn't come up on the 2 different computers I've tried with my login. I am able to get to the Commcell Console fine with no problems.  Seems like a rights issue maybe?

  • Re: Compliance Search page stuck on "Loading Search"
    Posted: 10-12-2011, 11:52 AM

    https://services.commvault.com/mainadv/service_packs.asp?fv=9.0 

     

    PLEASE NOTE:
    After you have implemented Service Pack 3bin your enterprise, the following updates need to be applied:

    • 38001
      • Fixes:WebConsole page says "loading server" forever
      • Downloads: Win32 View Readme | WinX64 View Readme
  • Re: Compliance Search page stuck on "Loading Search"
    Posted: 10-10-2012, 3:38 PM

    Is 38001 included in a later SP update?  It seems to be a post-SP3B update but I'm wondering if I need to add it after applying SP7B.

     

    I'm having this issue..  

     

    Unable to Log onto Compliance Search and or End User Search (CI Web Search)

    http://esupport.commvault.com/Dell/ViewArticle.aspx?kbid=11454

     

    http://commvault.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/27272/kw/compliance%20search 

     

     

    thanks

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

  • Re: Compliance Search page stuck on "Loading Search"
    Posted: 04-14-2014, 5:35 PM

    The Article 11454 (old Article ID 27272) referenced in this forum link has been retired since the update 38001 released with SP3b was incorporated into the next Service Pack.  SP4 and higher.

    All Simpana Service Packs are cummulative from RTM so higher service packs will have the fix incorporated within it.

    Supplied by KB Admin

  • Re: Compliance Search page stuck on "Loading Search"
    Posted: 04-15-2014, 7:37 AM

    Hello eegor,

    Sometimes websites don't look like you expect them to–images
    might not appear, menus might be out of place, and text could be jumbled
    together. This might be caused by a compatibility problem between
    Internet Explorer and the site you're on
    . Sometimes this can be
    fixed by adding the site to your Compatibility View list.

     http://windows.microsoft.com/en-us/internet-explorer/use-compatibility-view#ie=ie-11

    You can also use firefox or chrome to see if the behavior you are experancing is browser specifc.

    CI0007: Compliance Search
    Does Not Load in Internet Explorer

    Problem

    When Internet Explorer, the Compliance Search page does not
    load.

    Solution
    1

    Enable compatibility view in Internet Explorer for the
    Compliance Search page.

    1. Open
      Internet Explorer and navigate to the Compliance Search page.
    2. Click Tools > Compatibility
      Settings
      , and add the Compliance Search page.

    Solution
    2

    If Single Sign On (SSO) is enabled for the domain where
    Compliance Search is installed, add the Compliance Search page to the Local
    Intranet sites list.

    1. In
      Internet Explorer, click Tools > Internet
      Options 
      Security > Local
      Intranet
       > Sites > Advanced.
    2. Enter
      the Compliance Search URL, and then click Add.
    3. Click Close.

    Solution
    3

    The Compliance Search page cannot be accessed from the machine
    where Compliance Search is installed.

    Open the Compliance Search page from a remote computer.

    http://documentation.commvault.com/commvault/v10/article?p=products/content_index/troubleshooting.htm

     

    Thank you

    Donato

The content of the forums, threads and posts reflects the thoughts and opinions of each author, and does not represent the thoughts, opinions, plans or strategies of Commvault Systems, Inc. ("Commvault") and Commvault undertakes no obligation to update, correct or modify any statements made in this forum. Any and all third party links, statements, comments, or feedback posted to, or otherwise provided by this forum, thread or post are not affiliated with, nor endorsed by, Commvault.
Commvault, Commvault and logo, the “CV” logo, Commvault Systems, Solving Forward, SIM, Singular Information Management, Simpana, Commvault Galaxy, Unified Data Management, QiNetix, Quick Recovery, QR, CommNet, GridStor, Vault Tracker, InnerVault, QuickSnap, QSnap, Recovery Director, CommServe, CommCell, SnapProtect, ROMS, and CommValue, are trademarks or registered trademarks of Commvault Systems, Inc. All other third party brands, products, service names, trademarks, or registered service marks are the property of and used to identify the products or services of their respective owners. All specifications are subject to change without notice.
Close
Copyright © 2019 Commvault | All Rights Reserved. | Legal | Privacy Policy