Add/Remove Workflow from alert - stopped passing passing parameters

Last post 11-02-2017, 12:10 PM by ameykarandikar. 1 replies.
Sort Posts: Previous Next
  • Add/Remove Workflow from alert - stopped passing passing parameters
    Posted: 11-01-2017, 11:41 PM

    Hi

     

    I have removed a workflow from an alert and then added the workflow back in. However, what I have found is the Variables are not past from the alert to the workflow. See the attached picture. So when the workflow runs it comes up with empty values. Are there any fixes for this?

     

    cheers


    Attachment: Capture.PNG
  • Re: Add/Remove Workflow from alert - stopped passing passing parameters
    Posted: 11-02-2017, 12:10 PM

    You will have to enter them again. When you remove the workflow the old bindings are not remembered.

The content of the forums, threads and posts reflects the thoughts and opinions of each author, and does not represent the thoughts, opinions, plans or strategies of Commvault Systems, Inc. ("Commvault") and Commvault undertakes no obligation to update, correct or modify any statements made in this forum. Any and all third party links, statements, comments, or feedback posted to, or otherwise provided by this forum, thread or post are not affiliated with, nor endorsed by, Commvault.
Commvault, Commvault and logo, the “CV” logo, Commvault Systems, Solving Forward, SIM, Singular Information Management, Simpana, Commvault Galaxy, Unified Data Management, QiNetix, Quick Recovery, QR, CommNet, GridStor, Vault Tracker, InnerVault, QuickSnap, QSnap, Recovery Director, CommServe, CommCell, SnapProtect, ROMS, and CommValue, are trademarks or registered trademarks of Commvault Systems, Inc. All other third party brands, products, service names, trademarks, or registered service marks are the property of and used to identify the products or services of their respective owners. All specifications are subject to change without notice.
Close
Copyright © 2019 Commvault | All Rights Reserved. | Legal | Privacy Policy