comcell dont show new netapp aggregat

Last post 11-04-2017, 1:49 PM by GregorD. 0 replies.
Sort Posts: Previous Next
  • comcell dont show new netapp aggregat
    Posted: 11-04-2017, 1:49 PM
    as second backup destination we have netapp, we add new aggregat .we use netapp operation manager, this program also see this aggregat. but in comcell console under storage policy, secon step aux copy, under provisioning there i only see the older aggregate not the new one. i use sp7 do i need maBie some hotfix.
The content of the forums, threads and posts reflects the thoughts and opinions of each author, and does not represent the thoughts, opinions, plans or strategies of Commvault Systems, Inc. ("Commvault") and Commvault undertakes no obligation to update, correct or modify any statements made in this forum. Any and all third party links, statements, comments, or feedback posted to, or otherwise provided by this forum, thread or post are not affiliated with, nor endorsed by, Commvault.
Commvault, Commvault and logo, the “CV” logo, Commvault Systems, Solving Forward, SIM, Singular Information Management, Simpana, Commvault Galaxy, Unified Data Management, QiNetix, Quick Recovery, QR, CommNet, GridStor, Vault Tracker, InnerVault, QuickSnap, QSnap, Recovery Director, CommServe, CommCell, SnapProtect, ROMS, and CommValue, are trademarks or registered trademarks of Commvault Systems, Inc. All other third party brands, products, service names, trademarks, or registered service marks are the property of and used to identify the products or services of their respective owners. All specifications are subject to change without notice.
Close
Copyright © 2019 Commvault | All Rights Reserved. | Legal | Privacy Policy