Sharepoint Online erro "Browse request failed"

Last post 11-19-2019, 11:18 AM by ThomasB. 3 replies.
Sort Posts: Previous Next
  • Sharepoint Online erro "Browse request failed"
    Posted: 05-24-2019, 11:36 AM

    Hello,

    We are trying to configure a sharepoint online client.

    We installed the sharepoint client on the proxy (Commserve will serve as proxy).

    When we try to add the office365 client we get the error "Browse request failed".

     .NET 4.6 and powershell 5.1 are installed, user is tenant admin and tenant site looks right.

     

    At the network level we can telnet tenant site.

     

    Does any have an idea what can be the problem?

     

    Regards,

    STG

  • Re: Sharepoint Online erro "Browse request failed"
    Posted: 05-24-2019, 12:24 PM

    Well, found the problem.

    Was missing the local administrator credentials at the Sharepoint level.

     

    Regards,

    STG

  • Re: Sharepoint Online erro "Browse request failed"
    Posted: 07-01-2019, 10:28 AM

    Hey STG,

     

    I'm running into the same issue. Any chance you can elaborate on your solution? I'm not a Sharepoint guru so I can't quite follow your comment.

     

    Thanks!

    -Jay

  • Re: Sharepoint Online erro "Browse request failed"
    Posted: 11-19-2019, 11:18 AM

    For future reference and because I got stuck there myself because of oversight and incredibly poor error messages: when you install the SharePoint agent on a proxy client, the proxy client gets a 'SharePoint Server Agent' entry, like the 'File System' entry.

    Opening its Properties reveals the service account you can set. This is the local admin they / we are talking about.

    Additional caveat in my SP15: do not validate the user immediately.  I got a stupid 'user name not valid' message in every imaginable combinations... First restart the proxy's services, then try validating. In my case the readiness check then just hung for a long time. I closed that window and just verified through the subclient's content > Browse, which showed me my sites.

    The CommCell Console can be so extremely obtuse sometimes...

The content of the forums, threads and posts reflects the thoughts and opinions of each author, and does not represent the thoughts, opinions, plans or strategies of Commvault Systems, Inc. ("Commvault") and Commvault undertakes no obligation to update, correct or modify any statements made in this forum. Any and all third party links, statements, comments, or feedback posted to, or otherwise provided by this forum, thread or post are not affiliated with, nor endorsed by, Commvault.
Commvault, Commvault and logo, the “CV” logo, Commvault Systems, Solving Forward, SIM, Singular Information Management, Simpana, Commvault Galaxy, Unified Data Management, QiNetix, Quick Recovery, QR, CommNet, GridStor, Vault Tracker, InnerVault, QuickSnap, QSnap, Recovery Director, CommServe, CommCell, SnapProtect, ROMS, and CommValue, are trademarks or registered trademarks of Commvault Systems, Inc. All other third party brands, products, service names, trademarks, or registered service marks are the property of and used to identify the products or services of their respective owners. All specifications are subject to change without notice.
Close
Copyright © 2019 Commvault | All Rights Reserved. | Legal | Privacy Policy