"out of place restore details missing" error when launching an in-place Exchange restore

Last post 01-29-2020, 8:49 AM by Michal_Mikulik. 1 replies.
Sort Posts: Previous Next
  • "out of place restore details missing" error when launching an in-place Exchange restore
    Posted: 01-29-2020, 6:49 AM

    Hello,

    testing Exchange 2013 DB in-place restore.

    So the tested db is backed-up, dismounted and permitted for restore overwriting. On the Commcell side, proper Exchange backup is selected. But when I launch the restore, it immediatelly fails with an error - see attachment.

    I see that these details are missing, however with in-place restore I logically don't need them.

    Different checks (mount/dismount/no loss) tested, no success. Conscole restarted, dtto.

    Commvault 11 SP17.17 on both server and client.

    How to get rid of this? Has anybody come across this?

    Regards

    Michal


    Attachment: error.jpg
  • Re: "out of place restore details missing" error when launching an in-place Exchange restore
    Posted: 01-29-2020, 8:49 AM

    Hello,

    in "Exchange Database" agent properties, I had an incorrect Exchange version (Exchange 2003). Once fixed, restore runs ok.

    Michal


    Attachment: cause.jpg
The content of the forums, threads and posts reflects the thoughts and opinions of each author, and does not represent the thoughts, opinions, plans or strategies of Commvault Systems, Inc. ("Commvault") and Commvault undertakes no obligation to update, correct or modify any statements made in this forum. Any and all third party links, statements, comments, or feedback posted to, or otherwise provided by this forum, thread or post are not affiliated with, nor endorsed by, Commvault.
Commvault, Commvault and logo, the “CV” logo, Commvault Systems, Solving Forward, SIM, Singular Information Management, Simpana, Commvault Galaxy, Unified Data Management, QiNetix, Quick Recovery, QR, CommNet, GridStor, Vault Tracker, InnerVault, QuickSnap, QSnap, Recovery Director, CommServe, CommCell, SnapProtect, ROMS, and CommValue, are trademarks or registered trademarks of Commvault Systems, Inc. All other third party brands, products, service names, trademarks, or registered service marks are the property of and used to identify the products or services of their respective owners. All specifications are subject to change without notice.
Close
Copyright © 2020 Commvault | All Rights Reserved. | Legal | Privacy Policy