Search

You searched for the word(s):
< 1 second(s)
  • Commvault will not automatically reuse media

    We have a weekly full backup to tape with 4 tape drives. The tape policy is set to 4 streams with multiplexing of 5 streams. The ''Start New Media'' option under the schedule policy media tab is not checked. The problem we are having is that Commvault never asks for the active media after it is done with it, even if the tape is not full. This ...
    Posted to Backup and Recovery (Forum) by kuritzo on March 14, 2019

Control Panel

The content of the forums, threads and posts reflects the thoughts and opinions of each author, and does not represent the thoughts, opinions, plans or strategies of Commvault Systems, Inc. ("Commvault") and Commvault undertakes no obligation to update, correct or modify any statements made in this forum. Any and all third party links, statements, comments, or feedback posted to, or otherwise provided by this forum, thread or post are not affiliated with, nor endorsed by, Commvault.
Commvault, Commvault and logo, the “CV” logo, Commvault Systems, Solving Forward, SIM, Singular Information Management, Simpana, Commvault Galaxy, Unified Data Management, QiNetix, Quick Recovery, QR, CommNet, GridStor, Vault Tracker, InnerVault, QuickSnap, QSnap, Recovery Director, CommServe, CommCell, SnapProtect, ROMS, and CommValue, are trademarks or registered trademarks of Commvault Systems, Inc. All other third party brands, products, service names, trademarks, or registered service marks are the property of and used to identify the products or services of their respective owners. All specifications are subject to change without notice.
Close
Copyright © 2019 Commvault | All Rights Reserved. | Legal | Privacy Policy